Eevamaija Virtanen

Olen porilaissyntyinen, muutaman mutkan ja viiden ulkomaantutkimusvuoden jälkeen Turkuun asettunut valokuvaaja ja videokuvaaja. Ammattilaisvalokuvaajana olen toiminut vuodesta 2017 alkaen.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä ja rento. Sulaudun tapahtumissa helposti ihmisten joukkoon ja onnistun toimimaan tarvittaessa hyvinkin huomaamattomasti.

Työskentelen Turusta käsin, mutta jalkaudun yhtä ketterästi niin pääkaupunkiseudulle kuin koko Länsi- ja Etelä-Suomeen. Teen mielelläni töitä myös kansainvälisissä ympäristöissä.

Valokuvaus

Työssäni pyrin herättelemään ja vangitsemaan tunteita. 

Valokuvani rakentuvat aina tilanteen mukaan viilatuista valaistusratkaisuista tarkasti harkittuun jälkikäsittelyyn. Herkkyys henkilöohjauksessani takaa kuvattavalle aina turvallisen ja mahdollisimman ilmaisukykyisen tilan.

Oikein ajoitetut miljöökuvaukset satumaisessa valaistuksessa riittävät toisinaan saavuttamaan toivotun lopputuloksen, mutta joskus tarinoiden kertomiseen tarvitaan yksityiskohtaista etukäteissuunnittelua niin stailauksen kuin valaistuksenkin muodossa.

Kehitän itseäni jatkuvasti uusien tekniikoiden muodossa ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta. Sovitan mielelläni osaamiseni tarvittavaan muotoon projektista riippuen.

Yhteistyö

Tarvitsetko tärkeään päivääsi tai tapahtumaasi luotettavan valokuvaajan tai videokuvaajan? 

Teen mielelläni yhteistyötä mitä erilaisimmissa projekteissa!

Ota yhteyttä yhteystietolomakkeella ja keskustellaan tarkemmin mahdollisista kuvaustarpeistasi!

Verkostostani löytyy myös yhteistyökumppanit kokonaisvaltaiseen markkinointiviestinnän suunnitteluun ja konseptointiin sekä graafiseen suunnitteluun.

Referenssit / valokuvaus

Nelonen Media Live Oy, Lauri Tähkä, Raikuli Productions Oy, IskelmäKesä, Iskelmä pikkujoulut, Vain Elämää, Banijay Finland Oy, Työterveyslaitos, Singa Oy, Aura Fest, Vaasa Festival, JP Leppäluoto, ProPromotion Oy, Nordic Live Productions Oy, Mr. Live, Suomen YK-nuoret, I/O-Speksi, Turun Yliopisto, MoodsInnova, K-Citymarket, Turun Sanomat, Kaaoszine, Carglass, Tuulilasivarikko Oy, Vestmans, Marholmar Oy, Suomen Välinehuolto Oy, Potkuri Ensemble, Porispere, Kaaoszine

Referenssit / videokuvaus

Lauri Tähkä / Raikuli Productions Oy, JP Leppäluoto, ProPromotion Oy, Vain Elämää, Banijay Finland Oy, Valtteri Bottas Duathlon, W Oy, Lightpress Oy, Myötätuulia, von Clausewitz, Black Sleep, tapahtuma- ja musiikkivideot, videohaastattelut, highlight reels

Graafinen suunnittelu

Myötätuulia, I/O-Speksi, näytösjulisteet, sosiaalisen median sisältö useille yrityksille

•    •    •

Bio

I'm a professional photographer and videographer based in Finland.

I started as a professional photographer in 2017 after turning my passionate hobby into a living.

Expertise

My work focuses on capturing a moment in time, whether it's portraiture, lifestyle imagery, or just the perfect light.

I'm always experimenting with new techniques and use them according to the needs of the project.

Work with me

Have an upcoming project? I'd love to collaborate with you! 

Get in touch with me using my contact form to discuss rates, scheduling and more.

•    •    •

•    •    •

“Vision is the art of seeing what is invisible to others.”   -   Jonathan Swift

Using Format