Valokuvaaja Eevamaija Virtanen

EEVAMAIJA VIRTANEN


Olen ammattivalokuvaaja, videokuvaaja ja ohjaaja.  Vuosien varrella olen saanut kuvata työkseni monenlaisia muotokuvia studiossa ja miljöössä sekä ikuistaa asiakkaideni ikimuistoisia hetkiä perhejuhlista konserttilavoille saakka.

Yksityiskuvausten lisäksi valokuvaan yritysten tarpeisiin henkilöstökuvia sekä mainos- ja tuotekuvia.  Olen toteuttanut yrityksille myös esittelyvideoita ja koulutusvideoita. Valokuvaan ja videokuvaan paljon myös yritystapahtumia.

Videotuotantojen osalta voin toteuttaa käsikirjoituksen, valaisun, kuvauksen, ohjauksen ja editoinnin sekä vastata visuaalisten tuotantojen kokonaisuuksista.

VISUAALISET TUOTANNOT


Valokuvaukset ja videotuotannot rakentuvat aina tilanteen mukaan viilatuista valaisuratkaisuista tarkasti harkittuun jälkikäsittelyyn. Herkkyys henkilöohjauksessani takaa kuvattavalle aina turvallisen ja mahdollisimman ilmaisukykyisen tilan. Työssäni kohtaan ihmiset aidosti ja huolehdin alusta loppuun tunneilmaston välittömyydestä ja rentoudesta.

Oikein ajoitetut miljöökuvaukset satumaisessa valaistuksessa riittävät toisinaan saavuttamaan toivotun lopputuloksen, mutta joskus tarinoiden kertomiseen tarvitaan yksityiskohtaista etukäteissuunnittelua niin stailauksen kuin valaistuksenkin muodossa.

Kehitän itseäni jatkuvasti uusien tekniikoiden muodossa ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta. Sovitan mielelläni osaamiseni tarvittavaan muotoon projektista riippuen.

YHTEISTYÖ


Teen kuvaustöitä joustavasti Etelä- ja Länsi-Suomen alueilla, pääsääntöisesti Tampereen, Helsingin ja Turun lähiympäristöissä.

Suunnittelen ja ideoin mielelläni kuvauksiin tarvittavat rekvisiitat, lokaatiot sekä tarvittaessa myös stailaukset, hiukset ja meikit yhteistyökumppaneideni kanssa.

Verkostostani löytyy myös yhteistyökumppanit kokonaisvaltaiseen PR- ja markkinointiviestinnän suunnitteluun ja konseptointiin.

PALVELUT


  • visuaaliset tuotannot ja viestintä
  • tv-tuotantojen ja tapahtumien valokuvaus
  • brändikuvaus, tuotekuvaus, promokuvaus, hääkuvaus, muotokuvaus
  • musiikkivideot, konserttivideot, videohaastattelut, häävideot, koulutusvideot
  • websivut, graafinen suunnittelu, sosiaalisen median sisällöntuotanto

ASIAKKAAT


Nelonen Media Live Oy, Moskito Television Oy, Lauri Tähkä, Raikuli Productions Oy, Vain Elämää, Banijay Finland Oy, Aura Fest, Vaasa Festival, JP Leppäluoto, Antti Railio, ProPromotion Oy, Valtteri Bottas Duathlon, Työterveyslaitos, Singa Oy, Suomen YK-nuoret, Nordic Live Productions Oy, MoodsInnova, K-Citymarket, Turun Sanomat, Kaaoszine, I/O-Speksi, Potkuri Ensemble, Myötätuulia, von Clausewitz, Black Sleep, Ministeri, Pink Taco Krew etc.

ABOUT ME


I am a professional photographer, videographer and director based in Finland. My professional career in photography started in 2017.

My work focuses on capturing a moment in time, whether it's portraiture, lifestyle imagery, or just the perfect light. I'm always experimenting with new techniques and use them according to the needs of the project.

Have an upcoming project? I'd love to collaborate with you! Get in touch to discuss rates, scheduling and more.

Using Format